Hör av dig till oss!

Frågor eller funderingar? Kontakta oss idag, vi är här för dig.

Hitta oss på våra sociala medier

Här kan du följa oss och höra av dig via våra sociala medier

Email us

Skicka iväg ett mail till oss så hör vi av oss så fort vi kan!

Ställ en fråga

  Vi hörs snart!

  Våra samarbetspartners

  Woooed speed dating

  Clarion Post Hotel, Göteborg 

   

   

  I samarbete med Clarion Hotel Post har vi anordnat event i kärnan av Göteborg. Hit är det lätt att ta sig till med kommunala förbindelser, med tågstationen ett stenkast från hotellet, samt med spårvangsförbindelser. Sitt stora utbud av både hotellrum och restauranger gör att Clarion Hotel Post är den ultimata mötesplatsen för människor. 

   

  Varför Speed Dating på Clarion Hotel Post? Vår vision är att få människor att lägga undan mobilen och skapa genuina relationer på riktigt. Våra event är designade för dig och för att du ska kunna träffa likasinnade människor med liknande värderingar som dig.

   

  Baren står öppen på Clarion Hotel Post och Göteborgs gladaste singlar väntar. Ta med dina vänner och träffa nya intressanta människor. Vem vet, kanske hittar du någon du kan ta med på en rolig andra dejt? Boka din biljett här för att inte missa en unik upplevelse.

   

  Läs mer om Clarion Hotel Post här

  Till Clarion Hotel Post

  Claion Amaranten, Kitchen & Table, Stockholm

   

  I samarbete med Clarion Amaranten i Stockholm har du möjlighet att uppleva livfull dejting och en rolig kväll full med mingel och drinkar och nya kontakter, på ett av de bästa hotellen i Stockholm. Clarion Amaranten ligger centralt på Kungsholmen, precis bredvid tunnelbanestationen Rådhuset och endast fem minuters gång från centralstationen.

   

  Vår vision är att få människor att lägga undan mobilen och skapa genuina relationer på riktigt. Vi strävar efter att du ska ha en avslappnad och rolig kväll fylld med dejting och mingel. Är du redo för en oförglömlig kväll i Stockholm? Kom och upplev en rolig kväll mitt i Stockholm med Clarion Amaranten och oss på Woooed.

   

  Kom och prova på speed dating tillsammans med oss för en kväll med mycket skratt, mingel och drinkar. Ta med dina vänner och träffa nya intressanta människor. Vem vet, kanske hittar du någon du kan ta med på en rolig andra dejt?

   

  Läs mer om Clarion Amaranten här

  Till Clarion Amaranten